Intrebari fregvente

GFC Proservices iti sta la dispozitie

Operatorii DezinsectieNonStop.ro sunt la orice ora disponibili pentru a raspunde intrebarilor. Este bine sa te informezi inainte de a intervenii cu privire la tratamentul aplicat.
Care sunt pasii pentru a face o programare ?
Pentru a putea face o programare aveti posibiliatea de a o face direct telefonic la numarul de telefon disponibil pe site 0769698800 sau completand formularul "Solicita oferta" si vei fi contactat in scurt timp de unul din operatorii nostrii
Cum pregatesc spatiul pentru o interventie ?
Pentru tratamentul de Deratizare sau Dezinfectie nu sunt necesare pregatiri, in schimb pentru pregatirea spatiului in vederea interventiei de Dezinsectie ( Gandaci, Plosnite, Furnici, Purici etc ) este necesar ca pardoseala sa fie cat mai libera ( in special muchiile si colturile ) pentru a putea fi aplicata solutia de contact pe o zona cat mai intinsa iar geamurile spatiului tratat sa fie inchise pana la revenirea in imobil de dupa minimum 2 ore de la interventie
Se poate sta in spatiile tratate dupa interventie ?
In cazul aplicarii tratamentului de Deratizare se poate locui fara probleme, substanta nu afecteaza desfasurarea activitatii. In schimb pentru tratamentul de Dezinsectie sau Dezinfectie, Recomandarea noastra este ca imediat dupa aplicarea tratamentului in spatiu sa nu se mai desfasoare activitati pentru un interval de 2 ore. Dupa aceste 2 ore se poate revenii , aerisii si relua activitatea fara probleme in conditii normale.
Tratamentele afecteaza animalele ?
Serviciul de Deratizare nu afecteaza activitatea animalelor dar ca si in cazul pregatirii spatiului pentru persoane , este recomandat ca animalele sa nu fie prezente in spatiile tratate pentru un interval de minimum 2 ore de la aplicare. In cazul animalelor ce sunt tinute in cusca/acvarii este recomandat ca aplicarea sa nu fie facuta in camera unde ele sunt tinute. Mai multe detalii pot oferii operatorii telefonic in functie de animalul de copanie
Cand este necesara repetarea interventiei ?
Repetarea sau Rapelul este necesar in anumite situatii mai des intalnit pentru tratamentul de Dezinsectie. Expl : Daca s-a efectuat un tratament pentru combaterea gandaciilor de bucatarie si acestia au apucat sa depuna oua, acestia vor ecloza in urmatoarea perioada si este necesara repetarea / rapelul pentru stingerea in totalitate al focarului. Pentru tratamentul de Deratizare sau Dezinfectie repetarea este necesara in momentul reaparitiei problemei.
Ce este gelul pentru gandaci ?
Gelul pentru gandaci sau seriga' cu gel este o solutie alternativa sau de completarea al unui tratament complet de Dezinsectie , acesta se amplaseaza in punctele cheie ( in zona focarelor , sau in crapaturi ) facilitand accesul gandacilor / furnicilor pentru a consuma acest gel. Gelul are substanta activa pe baza de feromoni fapt ce atrage daunatorul. Gelul are o remanenta sporita comparativ cu substanta pulverizata si vine de cele mai multe ori in completarea tratamentului pentru o eficienta sporita, sau dupa caz in locatiile unde nu se poate aplica tratamentul clasic de pulverizare.
Cand pot spala pardoseala dupa interventie ?
In urma unui tratament de pulverizare este necesar ca timp de 48 de ore sa nu se spele suprafetele , daca este necesara totusi aceasta spalare a suprafetelor , evitati muchiile si colturile lasand o bordura de 20 cm de la nivelul peretelui.
Cand sunt recomandate trataementele de DDD ?
Tratamentele DDD sunt necesare in momentul infestarii dar si inainte pentru preventie , se recomanda aplicarea a minimum 4x tratemente de Dezinsectie, 2x. de Deratizare si 1x tratament de Dezinfectie Anual.

Intreaba acum

Daca intrebarea ta nu se regaseste in sectiunea de mai sus , iti stam la dispozitie cu orice intrebare , fie prin completarea formularului urmator fie telefonic imediat.