DezinsectieNonStop - GFC Proservices

Deratizare

Ce inseamna deratizarea ? Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate de toţi factorii interesaţi pentru reducerea substanţială a populaţiei de şoareci şi şobolani şi menţinerii acestoara la un nivel numeric redus. De ce trebuie facuta deratizarea ? Stiati ca rozatoarele sunt cele mai numeroase mamifere de pe glob , ele reprezinta o treime din fauna globului ? Soarecii pot provoca daune masive economice in intreprinderi din industria alimentara, supermarket-uri, depozite de cereale, dar si in hoteluri si restaurante, deoarece acestia consuma alimente de toate tipurile pe care le si contaminează. Chiar si in casele private pot patrunde uneori si se instaleaza in camari si dulapuri de alimente. Soarecele de casa este si el purtator de numerosi agenti patogeni si paraziti.

DezinsectieNonStop - GFC Proservices

Dezinsectie

Ce inseamna dezinsectia ? Dezinsectia este actiunea de eliminare ,prin orice mijloace , a insectelor daunatoare pentru sanatatea omului , animalelor sau culturilor agricole . Dezinsecţia reprezintă ansamblul de acţiuni (mijloace şi metode) pentru combaterea insectelor şi păianjinilor care pot vehicula şi transmite boli infecto – contagioase şi parazitare la om şi animale şi care prin acţiunea lor provoacă disconfort şi pagube economice, prin scăderea producţiilor sau prin degradarea unor materiale. De ce trebuie facuta dezinsectia ? 1 . Pentru sanatate . Pentru confort . 3 . Pentru a proteja natura . Stiati ca unele boli sunt transmise cu ajutorul insectelor cum ar fii tantarii ,capusele , puricii? In ce moment trebuie facuta dezinsectia ? Gandacii de bucatarie au devenit insuportabili ? V-ati saturat de intepaturile de tantari ? Aveti o curte si va este frica sa nu fiti intepat de capuse ? V-ati saturat de bazaiutul mustelor ? Omizile si gandacii va distrug copacii si plantele ? Dezinsectienonstop este solutia dumneavoastra . Suntem ORIUNDE , ORICAND ……dar NU ORICUM la dispozitia dumneavostra pentru sanatate si comfort . Dezinsectia se poate face pe tot timpul anului in functie de problemele dumneavoastra . Cat costa dezinsectia ? Nu exista un pret fix . Pretul este calculat in functie de suprafata / mp , de gradul de infestare , tipul insectei . Va garantam profesionalism deoarece folosim doar produse de inalta calitate .

DezinsectieNonStop - GFC Proservices

Dezinfectie

Ce inseamna dezinfectia ? Dezinfectarea sau dezinfecția este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor și micro-organismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare. De ce trebuie facuta dezinfectia ? Dezinfectarea locuintei sau a anumitor spatii este indicat sa fie facuta periodic pentru a prevenii imbolnavirea , crescand calitatea vietii si permitandu-ne sa fim multumiti de spatiul in care traim.